Dagje varen en zeilen

Een dagje varen en zeilen begint met het palaver onder het genot van een kopje koffie waarbij we route en lunchbestemming bepalen. Een dagtocht is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of een familie uitje. Even een dagje zeilen met vrienden, collega’s of  familie. Gezellig onder elkaar aan boord van een prachtige traditioneel Hollands schip. Een hapje, een drankje en een goed gesprek. Even weg van de dagelijkse beslommeringen. samen een dagje zeilen op het IJsselmeer zorgt voor een frisse wind door het hoofd.

Afhankelijk van windsterkte en windrichting behoren een tocht naar het pittoreske 14e eeuwse Durgerdam met zijn gezellige bruine zeemanskroeg en terras aan het water, het Waterlandse dijkdorp Uitdam met een mooie aanlegsteiger waar het goed zwemmen is, de Flevolandse sluis Block van Kuffeler met zijn 6 meter verval, of wellicht het palingdorp Volendam, tot de mogelijkheden. Ook kunnen we tijdens de warme dagen voor de kust van Muiden voor anker gaan om te zwemmen.

Leuk een dagje varen en zeilen naar Marken
Of we kiezen voor een dag zeilen met bezoek aan het forteiland Pampus met rondleiding en wellicht lunchen aan de steiger of op het onbewoonde eiland Hoofd. ‘s Middags eventueel een borrelhapje en drankje aan dek.

Later op de dag varen we Muiden weer binnen.
We kunnen de dag nog met enkele uren verlengen voor een barbecue op het schip, de stadswal van Muiden of het eiland Hoofd.

Prijs dagje varen en zeilen

  • Huurprijs schip met bemanning maandag t/m donderdag
    10.00 uur tot 16.00 uur € 725,-
  • Huurprijs schip met bemanning vrijdag, zaterdag, zondag of feestdag
    10.00 uur tot 16.00 uur € 780,-
  • Eventuele voor overnachting vanaf 20.00 uur € 285,-

De huurprijs is inclusief:

– Haven-, brug- en sluisgelden
– Toeristenbelasting
– 1 uur motorbrandstof per dag

Servicekosten
Als wij de catering verzorgen betaal je voor de bediening en schoonmaak het
volgende bedrag.

  • Dagdeel                                    € 75,-
  • Dag                                          € 125,-

Andere vaarmogelijkheden zijn;
een weekendtocht, een midweektocht, een weektocht of de
eet en drinkmogelijkheden